10 augusti 2010

Vill du också bli Alliansens sms-rådgivare?

Nu är det 40 dagar kvar till valet, de allra mest intensiva veckorna återstår ännu.
Nu börjar kampanjerna på allvar både på riksplanet men givetvis även lokalt här i Nora. Utspel, debatter, möten, kampanjmaterial som skall delas ut med mera...ända fram till den 19 september!

I Alliansen vill vi gärna komma i kontakt med ännu fler väljare och medborgare i Nora. Vi vill lyssna på dina synpunkter och höra dina åsikter om vad som borde göras annorlunda & ännu bättre i Nora. För oss är det viktigt att ha en dialog.
Du möter Alliansen på många olika sätt, ute på stan, via information i din brevlåda, och via bloggar, hemsidor, twitter och facebook kan du komma i kontakt med dina lokala företrädare för i Alliansen.


Dessutom kan du bli rådgivare via sms, flera har redan anmält sig men det finns plats för dig också! Rådgivare låter pretentiöst men det handlar om att vi vill kunna komma i snabb & enkel kontakt med dig som väljare.
För att komma i kontakt med oss i Alliansen så sms:ar du på telefon 070 374 7670. Du kan sms:a om vad som helst som har med den lokala politiken att göra, synpunkter du har, idéer eller tips på vad som borde göras bättre i Nora. Du kan sms:a en gång eller flera gånger, det avgör du själv. Sms:a om det som berör dig, i din vardag!

Inga kommentarer: