16 september 2010

Varför ska du rösta på Folkpartiet liberalerna i Nora?

Om mindre än 72 timmar öppnar vallokalerna. Nedan har jag listat de tre viktigast skälen till varför du ska lägga din röst på mig och Folkpartiet liberalerna i Nora. Har du frågor kring detta? Hör av dig direkt här på bloggen eller via gabrielle.peteri@liberal.se eller på 070 374 7670

Folkpartiet vill ha en skola med resultat som vi kan vara stolta över och det

är en trygg skola med tydliga kunskapsmål – en läsa skriva räkna garanti, tidigt stöd för dem som behöver, och ytterligare stimulans för de elever som lätt når målen. Folkpartiet vill ha alternativ i barnomsorgen, framförallt för de minsta barnen.

Folkpartiet vill ha en äldreomsorg i Tyra Franks anda – ett hem där man älskar att bo och inte en institution. Vår äldreomsorg skall ta hänsyn till dig som individ. Folkpartiet vill bygga trygghetsboende med personal, tillgång till gemensamma måltider och sociala aktiviteter. Givetvis ska du själv få bestämma vem som skall utföra hemtjänsten hos dig.


Folkpartiet vill ha ett näringslivsklimat i världsklass för jobbens skull! Företagsklimatet måste stärkas på alla områden för att både nya och gamla företag skall vilja utveckla sin verksamhet i vår kommun. Det är genom de små och medelstora företagen som framtidens jobb skapas. Vi vill etablera rådgivande verksamhet på Bergslagens miljö- och byggnämnd.
Skapa goda möjligheter till lärlingsutbildningar i våra lokala företag för att främja företagens behov av kompetent personal.

Inga kommentarer: