18 november 2012

Skäms SD!Ingen har väl undgått senaste dygnens skandaler i SD...Sveriges invandrarfientliga parti har stora problem just nu - både SD:s ekonomisk politisk talesman och rättspolitiske talesman får lämna sina uppdrag efter uttalande som blatte, hora och babbe..Detta trots att partiledningen för en tid sedan gick ut med att det gäller nolltolerans mot rasistiska uttalanden av partiföreträdare.

Samtidigt växer kritiken internt i partiet då många inte känner igen sig i retoriken. Vissa företrädare ute i landet anser att Åkesson inte bör "medieanpassa sig" på detta sätt. Givetvis kommer då de mer konservativa företrädarna att känna sig främmande i det mer socialkonservativa landskapet som Åkesson försöker skapa.

En tuff kris som partiledaren nu får brottas med, men egentligen inget nytt...Ända sen valet har Åkesson försökt att rensa i SD-leden genom att plocka bort "icke önskvärda" företrädare för att partiet ska bli mer rumsrent och accepterat med förhoppningen att allt fler ska våga ansluta sig och rösta på SD. Men, bakom kavajen och slipsen tror jag personligen att de alla är likadana...

Inga kommentarer: