03 augusti 2006

Valet närmar sig

Vi skriver den 3/8 och valdagen den 17/9 närmar sig med stormsteg. Jämnt mellan blocken och förvånansvärt tyst i media, inte mycket valkampanj på stan, varken i Nora eller Örebro - jo Folkpartiets valvagn stod på Stortorget under Örebrofesten, där kunde man köpa kaffe med kaka och prata med Örebros Staffan Werme eller Anna Ågerfalk som fanns tillgängliga för alla som ville diskutera politiska frågor.
I Nora är det fortfarande turistsäsong och mycket folk på gator och torg. Nerikes Allehanda, vår lokaltidning har reportage om Norapolitiker, ett porträtt som ger en liten närmare beskrivning av både politikern och privatpersonen som finns på våra listor.
Oroande är den skadegörelse som inträffat under sommaren i Nora, sönderslagna fönster på Karlsängskolan, sönderskurna däck på en parkering i Gyttorp....någon borde ha sett något eller hört något, någon förälder borde sakna ungdomar som är ute för sent på kvällarna och börja ställa frågor...ibland kan ett sommarlov bli för långt, för den som inte har något att göra utan mest bara driver omkring. Bra om vi kan få tips till polisen så att de skyldiga får ersätta skadegörelsen - en viktig markering från vuxenvärlden.
På onsdag den 9 augusti kommer Lars Leijonborg till Wadköping i Örebro mellan klockan 16-17:30, missa inte det!
Den 14/8 har Folkpartiet i Nora sin valupptakt för medlemmar och respektive - då ska vi ladda för valseger i kommunalvalet!

Inga kommentarer: