07 september 2006

Vilka dagar det varit....något som verkade litet i början växte till en stor skandal...huvudlösa beteenden av människor som borde veta bättre!
Jag hoppas dock och tror att människorna i Sveriges avlånga land inser att folkpartiet är så mycket mer än detta datorintrång, att vi har en bra politik för skola, integration och arbete, att vi är ett parti som vågar sticka ut hakan och vågar ställa krav. Alla våra valarbetare i Nora, i länet och i landet är värda det! Varje dag lägger de ner enormt engagemang och energi på att dela ut material och prata politik med människor för att säkerställa att alliansen skall vinna valet med ett starkt folkparti i spetsen.Sverige behöver en ny regering!
Ikväll gjorde Lars "lejonkungen" Leijonborg bra ifrån sig i partiledarutfrågningen i TV 1, trots att programledarna mesta tiden försökte tala skandal istället för politik. Höga poäng i nätfrågan på tidningarnas hemsidor blev det.
Kanske är det som Lars säger att det har vänt för folkpartiet, människor som annars skulle suttit hemma har plötsligt valt att ta beslutet att gå med i partiet, Marit har ryckt ut och talar på sitt speciella, förtroendefulla sätt till människor.
Vi valarbetare går nu in i sista veckan och kommer att fokusera på de viktiga frågorna - i Nora handlar det om skola och företagande, kultur, ungdomar och en bra äldreomsorg i första hand. Vi kommer att finnas vid valstugan i morgon fredag samt lördag, ansiktsmålning, tipsfrågor och kaffe står på menyn. På lördag ska jag i min egenskap av länskandidat vara i Kumla och Askersund. Men imorgon ses vi i valvimlet!

Inga kommentarer: