21 augusti 2013

Stänger en dörr...

 
 
Ibland är det dags att släppa taget, att gå vidare...Ibland behöver man byta spår i livet, testa något annat, lämna över till någon att ta vid...

Befinner mig precis där, nu. Inget som kommit på hastigt utan ett moget övervägande som landat i ett beslut, som får konsekvenser. Att det är dags att göra något annat än det som jag gett tio år av mitt liv. Orsaken till att jag valde att ägna mig åt det var naturligtvis mitt samhällsengagemang, valet av ideologi var också självklar. Därvid har inget förändrats, de parametrarna kommer att kvarstå.

Däremot måste jag fundera på om och hur jag ska fortsätta med vissa saker som hört intimt samman med detta. Bloggen är en sådan sak, jag har bloggat om politik mer eller mindre regelbundet sedan 2006, vad ska bloggen fortsättningsvis innehålla?
Ska jag skriva personligt men inte privat, ska jag fortsätta skriva om de frågor jag brinner för, är jag friare att uttrycka mig nu? Ni som följt mig under åren har sett att jag inte varit riktigt lika flitig den senaste tiden, ni kanske även har sett har jag har valt en mer "privat" bild än den tidigare.

Än så länge håller jag alla möjligheter öppna, vi får se var det landar... Många frågor men ännu inte alla svar...

Inga kommentarer: