22 augusti 2009

Längesen

Nu var det länge sen jag skrev igen..har legat i influensa nästan en vecka och varit helt däckad och borta från världen.
Idag har jag varit på valupptakt med folkpartister från hela länet inne i Örebro. Mycket matnyttigt fick vi oss till livs och nu börjar vi dra upp riktlinjerna för valarbetet i länets lokalavdelningar. Helene Odenljung som är kommunalråd i Göteborg och andre vice ordförande i folkpartiet har inspirerande talat med oss om sociala medier, dvs twitter, flickr, facebook och bloggar. Mycket intressant och inspirerande och för de flesta av oss är det en självklarhet att finnas ute i den världen och inte bara hålla oss kvar i det som i dag kallas gammelmedia - e-post, tidningar och tv.
Att hålla många olika kanaler öppna till väljarna är viktigt idag, kravet på att vara tillgänglig för kommentarer i smått och stort har ökat.Viktigt dock att inte använda detta bara till att basunera ut ett budskap utan till att faktiskt vara lyhörd. Att vara tillgänglig som politiker är ett krav som blir allt tydligare, vi kan inte bara göra ett nedslag i människors vardag vart fjärde år och sedan försvinna in i sammanträdesrummen...

Inga kommentarer: